Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Līderos Pīrāgs un Švanka

Pēc piektdien Valmieras pusē izspēlētajām pirmajām 18 bedrītēm Latvijas Olimpiādē līderpozīcijās izvirzījās rīdzinieki Reinholds Pīrāgs un Anna Diāna Švanka. Itin pārliecinoši nospēlēja arī vairāki "Avotus" iepazinuši vidzemnieki, tomēr pagaidām turnīrā veikta tikai distances trešdaļa.

Dienas labāko rezultātu sasniedza Pīrāgs kungu konkurencē, raundu noslēdzot ar 65 sitieniem jeb +1 virs PAR, kas Latvijas amatieru čempionātā otro vietu sasniegušajam golferim pēc pirmās kārtas nodrošina trīs sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurentu Hariju Barisu. Trešo pozīciju ar +6 dala trīs golferi - Aleksandrs Pāvulāns, Mikus Gavars un Nikolajs Keņins.

Dāmām atbilstoši prognozēm līdere ir Švanka, lai gan pirmajā kārtā Latvijas amatieru čempionei nesekmējās tik labi, kā pašai gribētos. Pēc pirmās dienas viņa ir līdere ar +12 virs PAR un četru sitienu pārsvaru pār trim sekotājām - Lindu Ķirķi, Danu Zālīti un Vinetu Ruku. Līdere sagaida, ka sacensību turpinājumā jau būs labāk apradusi ar jaunas bedrītes ieguvušo laukumu un tas atspoguļosies arī rezultātā.

Par iespaidiem "Avotos" un savu aizvadīto pirmo raundu Švanka iespaidos dalījās LATVIJAS RADIO (audio).

Latvijas Olimpiādes REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 01.07.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē