Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Čempionu sarakstā Status Quo

Latvijas amatieru čempionāta uzvarētāju kausi svētdien nonāca tajās pašās rokās, kurās pirms gada. Kungu konkurencē uzvaru turnīra pēdējā dienā "Ozo Golf Club" laukumā nodrošināja Roberts Eihmanis, bet dāmām pārliecinoši pirmo vietu izcīnīja Anna Diāna Švanka.

Eihmanis pēdējā kārtā ar PAR atbilstošu rezultātu pirmajās deviņās bedrītēs nostiprinājās vadībā, raundā finišēja ar 76 sitieniem un uzvaru turnīrā garantēja ar +15 virs PAR. Latvijas amatieru čempiona lauri Eihmaņa īpašumā nonāca trešo gadu pēc kārtas ceturto reizi pēdējos piecos gados.

Otrās vietas ieguvējs Reinholds Pīrāgs nospēlēja ar +17, savukārt vēl vienu sitienu vairāk iekrāja Kristaps Krištopans, kurš bija trešais.

Dāmu konkurencē arī trešajā dienā Švanka neļāva nevienai konkurentei sevi apsteigt un turnīra noslēgumā par čempioni kļuva ar rezultātu +6 virs PAR (72-75-75). Divkārtējai čempionei 15 sitienus zaudēja otrās vietas īpašniece Linda Dobele, savukārt uz trešo pozīciju ar teicamu rezultātu pēdējā kārtā pakāpās Indra Eniņa (+28). Noslēguma raundā Eniņa tāpat kā Švanka nospēlēja ar 75 sitieniem, neraugoties uz trīskāršu bugiju 4.bedrītē.

Iekšējā hokejistu konkurencē svētdien visaugstāk ierindojās Kaspars Daugaviņš, pakāpjoties uz dalītu 39.vietu. Savukārt Lauris Dārziņš sacensības noslēdza dalītā 44.pozīcijā.

Tikmēr Latvijas profesionāle Laura Jansone svētdien Čehijā Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā pēdējā raundā sasniedza savu turnīrā labāko rezultātu -2 zem PAR un summā ar -1 (70-73-69) dalīja 45.vietu. 

LET tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 19.06.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē