Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Startējusi Junioru tūre

Ar pirmo posmu trešdien "Avotu" golfa laukumā pie Valmieras startēja Mazda Ski Box Golf Latvijas junioru golfa tūre, kur vasaras turpinājumā paredzēti vēl divi posmi laukumos ārpus Rīgas. Sacensības risinās trijās vecuma grupās atsevišķi meiteņu un puišu konkurencē, un "Avotos" jau tika sveikti pirmie laureāti.

Jaunie golferi par uzvaru atsevišķos posmos un tūres kopvērtējumā cīnās U-12, U-15 un U-18 vecuma grupās. Lielākā konkurence pirmajā posmā bija zēniem U-12 un U-15 vecuma grupās, kur uzvaras nopietnā sāncensībā 18 bedrīšu spēlē izcīnīja attiecīgi Gatis Valters juniors un Roberts Matisons. 

Labāko rezultātu sasniedza U-18 zēnu grupas uzvarētājs Pauls Nesaule ar 67 sitieniem jeb +9 virs PAR. Meitenēm dažādās vecuma grupās labākās bija Marija Luīze Jučmane (U-18), Flēra Sprūde (U-15) un Marlēna Gavare (U-12).

Tūres rangā iekļaus spēlētājus, kuri piedalīsies vismaz divos posmos. Junioru tūres nākamie divi posmi paredzēti 5.jūlijā un 9.augustā attiecīgi golfa laukumā "Odiņi" Tukuma novadā un "Reiņa trasē" Krimuldas novadā.

Latvijas junioru golfa tūri organizē Latvijas Golfa federācija sadarbībā ar golfa aprīkojuma veikalu Ski Box Golf un ar Inchcape Motors Latvia pārstāvētā auto zīmola Mazda atbalstu. 

Junioru tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.06.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē