Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

"LMT Open" ar rekordiem

Brangais vējš sestdien "Ozo" laukumā nebija traucēklis labākajiem "LMT Open" dalībniekiem, un īpaši izcēlās Armands Tripāns, kurš ar personisko rekordu bija labākais gan sitienu spēlē, gan stableford ieskaitē spēcīgākajā handikapu grupā kungiem. Savukārt hole in one balva "Audi" izskatā arī šoreiz palika pie līdzšinējiem saimniekiem un cerības uz lielo veiksmi varēs lolot nākamreiz. 

Tripāns laukumu izspēlēja ar 78 sitieniem jeb +6 virs PAR, turklāt, startējis no 10.bedrītes, viņš pirmo spēlējamo deviņnieku izspēlēja ar +1, ko veicināja īgls 14.bedrītē (PAR 5). Sitienu spēles ieskaitē otrā bija Dana Zālīte ar 80 sitieniem.

Savukārt handikapa spēlē Tripānam uzvaru nodrošināja 39 stableford punkti un trīs punktu pārsvars pār otrās vietas ieguvēju Armandu Krāģi. Otrajā HCP grupā kungiem ar 45 punktiem nepārspēts palika Jānis Straģis, bet dāmām labākā ar 39 punktiem bija Aiva Vīksna.

Plašu ieskatu turnīra norisēs var gūt LMT Straumes ARHĪVĀ, kur uzvarētājs Tripāns dalās savos iespaidos par spēli, Laura Jansone stāsta par savām gaitām profesionālajā golfā, savukārt LMT prezidents Juris Binde iepazīstina ar golferu plašu atzinību iemantojušo turnīru. Apskatāmi arī vairāki citi sižeti, kas iepazīstina ar golfā nozīmīgām lietām.

Savukārt viņpus okeānam lieliska diena bija Kristai Puisītei, kura "Symetra" tūres posma otro kārtu izspēlēja bez bugijiem un ar diviem bērdijiem raundā panāca -2 zem PAR. Pēc divām dienām Kristas rēķinā ir -1 zem PAR, un sagaidāms, ka svētdien Latvijas profesionāle turpinās cīņu izšķirošajā kārtā. 

Pēdējās izmaiņas , 04.06.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē