Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Krukovs atgūst trofeju

Pēc vairāku gadu pauzes, bet nebūt ne pirmo reizi karjerā par Pasaules latviešu kausa ieguvēju sestdien "Ozo Golf Club" laukumā kļuva kluba pro Artūrs Krukovs. "Gant Open" ietvaros notikušajā turnīrā Krukovs nopietnā konkurencē uzturēja spēkā tradīciju nodrošināt uzvaru sitienu spēlē ar rezultātu ne sliktāku kā PAR. 

Krukovs laukumu izspēlēja ar 72 sitieniem jeb PAR un finišēja vienu sitienu priekšā Nikolajam Keņinam. Trešo vietu ar +2 ieguva Laura Jansone, un te var atgādināt, ka uz Pasaules latviešu kausu var pretendēt arī profesionāļi.

Savukārt "Gant Open" ieskaitē HCP neto spēlē kungiem uzvarēja Edgars Pētersons ar neto -8 zem PAR un viena neto sitiena pārsvaru pār Māri Simanoviču. Dāmām stableford ieskaitē labākā bija Olita Mestere.

Tikmēr Latvijas golferi sestdien turpināja arī gaitas starptautiskos amatieru turnīros. Teicama diena Igaunijas "Open" izdevās Annai Diānai Švankai - 69 sitieni jeb -3 zem PAR ļāva divu raundu summā uzlabot rezultātu līdz +2 virs PAR un pirms pēdējās kārtas iekrāt deviņu sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurenti somieti Ellinoora Moisio. Kungiem Pērnavā uz dalītu 20.vietu pēc +1 raunda pakāpās Roberts Eihmanis. Summā Latvijas amatieru čempions ar +8 no līdera soma Kim Koivu atpaliek 15 sitienus.

Savukārt Polijas senioru čempionātā vārdadienas gaviļnieks Vilis Krištopans pēc +6 virs PAR raunda pakāpās uz dalītu 5.vietu ar divu dienu rezultātu +14 virs PAR. Līderis Michael Flindt turas vadībā ar -1 zem PAR, savukārt Ivars Grunte dala 20.vietu ar +22 virs PAR.

Latvija nedēļas nogalē ir pārstāvēta arī profesionāļu turnīrā ASV, kur Krista Puisīte spēlē "Symetra" tūres posmā. Pirmais raunds Kristai bija veiksmīgāks ar -1 zem PAR un dalītu 22.vietu, bet sestdien sekoja +4, un iespējas pārvarēt katu būs atkarīgas no sāncenšu snieguma.

Igaunijas amatieru "Open" REZULTĀTI

Polijas senioru čempionāta REZULTĀTI

Symetra tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 28.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē