Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Seniorus gaida Baltijas kauss

Seniori kā aktīvi golfa spēlētāji arvien kuplākā skaitā startē pašmāju turnīros, bet starptautiskā līmenī līdz šim piedalījušies retāk un individuāli. Tomēr sagaidāms, ka šovasar aina būs jau pavisam cita, jo jūlijā Otepē risināsies vērienīgs Baltijas kausa izcīņas turnīrs senioriem, un nopietni pie sastāva komplektēšanas ķērusies arī Latvijas komanda.

Interesenti ir aicināti pieteikties pie attiecīgajiem koordinatoriem, jo ir daudz jautājumu, kuru saskaņošana būs visu spēlētāju interesēs. Piemēram, naktsmītnes, transports, pieteikšanās un citas organizatoriskas padarīšanas.

Sacensībās, kas notiks 9. un 10.jūlijā, nav handikapa ierobežojuma, un HCP limits pieteikumu vētīšanā stāsies spēkā tikai gadījumā, ja tiks pārsniegts 108 dalībnieku limits. Izvērtējot savas iespējas pieteikties, nav pamata bažām par iespēju kļūt par enkuru, jo valstu ieskaitē jebkurā gadījumā ieskaitīs labāko spēlētāju rezultātus.

Lai gūtu ieskaiti valstu vērtējumā, jāspēlē vismaz pieciem senioriem (55+) un pieciem veterāniem (65+), kā arī pa trim seniorēm (50+) un veterānēm (60+) pēc vecuma sacensību pirmajā dienā.

Individuāli rezultātus noteiks pēc punktu summas, kurā iekļaus stableford punktu guvumu pirmajā dienā, kam pievienos punktus pēc otrā raunda, kas tiks izspēlēts HCP neto formātā. Summēšanai otrās dienas rezultātus konvertēs pēc savulaik pļavu golfā izmantotās sistēmas, kas paredz vienu punktu pēdējās vietas ieguvējam, bet labākā rezultāta īpašnieks saņems dalībnieku skaitam atbilstošu punktu skaitu.

Sagaidāms, ka Baltijas kausa izcīņa kļūs gan par nozīmīgu pasākumu senioru golfa kustībā, gan arī stiprinās un pavairos personiskos kontaktus, kas savukārt veicinās Latvijas senioru raitāku iekļaušanos starptautiskā apritē.

Patiesībā organizatori gaidāmo pasākumu piesaka kā Baltijas golfa senioru un veterānu nedēļas nogali, kurā tiks izspēlēts arī Baltijas kauss. Plašāk ar nolikumu angļu valodā var iepazīties Otepes laukuma MĀJASLAPĀ.

Interesenti ir aicināti sazināties ar attiecīgās grupas koordinatoriem

Daiga Puisīte (dāmas 50+) tel.29108518
Elita Perta (dāmas 60+) tel.26343636
I
vars Grunte (kungi 55+) tel.29224877
Kārlis Cinītis (kungi 65+) tel.29232896

Pēdējās izmaiņas , 26.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē