Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Startē pļavu golfa sezona

"Avotu“ golfa laukumā pie Valmieras sestdien notiks 18. pļavu golfa sezonas atklāšanas sacensības jeb Pļavu golfa čempionāta 1. posmsŠogad pļavu golfa čempionāts norisināsies astoņos posmos katrā pļavu golfa laukumā Valmierā, Siguldā, Gulbenē, Jaungulbenē, Madonā, Usmā un Tukumā.

Kopvērtējumā tiks ieskaitīti sešu posmu labākie rezultāti - par pirmo vietu posmā varēs iegūt 50 punktus, par otro 47, par trešo 45 punktus, bet par katru nākamo vietu - 44, 43, 42... utt. punktus.

Latvijas pļavu golfa čempionu tituli šogad būs jāaizstāv aizvadītās sezonas uzvarētājiem - Gundaram Rauzam un Olitai Mesterei.

Pļavu golfs vienmēr ir bijis pretimnākošs jaunajiem spēlētājiem, tādēļ arī šogad būs iesācēju grupa, kas tiks vērtēta atsevišķi un kurā varēs startēt spēlētāji, kas golfu sākuši spēlēt tikai šosezon.

Kā ierasts, arī šogad norisināsies visi lielākie tradicionālie pļavu golfa turnīri – Vidzemes čempionāts, Premjera kauss, LOK prezidentu kauss, Latvijas Austrumu un Rietumu kauss komandām un citi. Par balvām  Latvijas Pļavu golfa čempionātā rūpējas "darbnīcaZ".

Sacensību sākums sestdien, 28.maijā plkst.10.00. Iesildīšanās un reģistrācija no plkst.9.00. Dalības maksa turnīrā 25 EUR (15 EUR green fee + 10 EUR dalība un pusdienas). Organizatori lūdz iepriekš pieteikt dalību pa tālruni 29499342 vai e-pastā info@avoti.com.

Pēdējās izmaiņas , 24.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē