Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Bauda ar spēli

Gana spraigajā nedēļas nogalē golferiem bija iespēja piedalīties vairākos turnīros, kur spēlē gūto patikšanu labākajiem papildināja arī balvas dzīves baudām. Ar daudziem labiem rezultātiem, kas atspoguļojās spēlētāju handikapa izmaiņās, sestdien "Ozo" laukumā izspēlēja "Chivas Open", savukārt svētdien jau komandu ieskaitē "Viesturos" kļuva zināmi labākie "36.Line" kausa izcīņā.

Par "Ozo" laukumā veiksmīgi izspēlētu turnīru var uzskatīt vismaz astoņi spēlētāji kungu pirmajā handikapu grupā, kam izdevās nospēlēt labāk par savu HCP. Turklāt Uldis Sangovičs nospēlēja ar 73 sitieniem jeb +1 virs PAR, kas viņam stableford vērtējumā nodrošināja 41 punktu. Tikpat punktu iekrāja arī Arnolds Čulkstēns, tomēr Sangoviča trīs bērdiji pēdējās piecās bedrītēs kļuva par ļoti pārliecinošu papildu rādītāju pirmās vietas ieguvēja noteikšanā.

Ar 38 punktiem šoreiz varēja nepietikt vietai pirmajā trijniekā. Ja Vilis Krištopans ar šādu guvumu iekļuva laureātos, tad Normundu Samu ne tik veiksmīgs otrais bedrīšu deviņnieks atvirzīja tālāk rezultātu tabulā.

Kungiem otrajā grupā 40 punktu robežu pārsniedza visi pirmā trijnieka spēlētāji - aiz Raivo Pede (45) ierindojās Edgars Grūbe (42) un Gatis Taurenis (42).

Savukārt dāmām ar 38 punktiem uzvarēja Lelde Ņikitina, aiz sevis atstājot pa 37 punktiem guvušo Irinu Koldunovu, un Daigu Puisīti. Ar 37 punktiem finišēja arī Anna Diāna Švanka - turnīrā vienīgā golfere ar plusa handikapu un rezultātu sitienu spēles izteiksmē -1 zem PAR.

Tikmēr svētdien "Viesturos" pāru spēlē uzvaru izcīnīja "Ozo" pro Artūrs Krukovs, kurš spēlēja kopā ar Beatrisi Pugačovu. Kā jau HCP scramble spēlē, vietu sadalījumam svarīgi bija arī cipari aiz komata. Uzvarētāji par neto 0,6 sitieniem apsteidza Ediju Brahmani un Egīlu Vanagu, bet vēl 0,4 punkti vairāk cīņā par restorāna "36.Line" dāvanu kartēm bija trešo vietu iegušajam Bogdanovu duetam.

Pēdējās izmaiņas , 23.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē