Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Stabili un mīnusā

Līdzšinējā sezonā veiksmīgāko turnīru "Symetra" tūrē nedēļas nogalē Ziemeļkarolīnā aizvadīja Krista Puisīte, visus trīs sacensību raundus "Raintree Country Club" laukumā nospēlējot ar rezultātu ne sliktāku kā PAR un summā ar -1 dalot 27.vietu, kas Latvijas profesionālei palīdzēja uzlabot pozīcijas arī tūres kopvērtējumā. 

Pirmās divas dienas izspēlējot laukumu ar 72 sitieniem jeb PAR, Krista pārliecinoši pārvarēja katu, bet noslēguma raundā rezultātu kartītē ierakstīja -1, kas ļāva tikt vēl augstāk "Symetra Classic" kopvērtējumā. Uzvaru turnīrā ar 150 000 dolāru balvu fondu nodrošināja 25 gadus vecā amerikāniete Erica Popson ar -8 zem PAR.  

No šosezon "Symetra" tūrē izspēlētiem sešiem turnīriem Krista katu pārvarēja otro reizi, bet pirmoreiz finišēja TOP 30. Ja patur prātā, ka Kristas rēķinā iepriekšējās sezonās ir arī TOP 10 un TOP 5 vietas, tad ir pamats cerēt uz vēl augstākiem sasniegumiem šīs sezonas turpinājumā.

Šoreiz procesi pareizā virzienā attīstījās jau Pro-Am turnīrā, kur Kristas komanda trešdien uzvarēja. Par svarīgu faktoru jaukā nedēļas nogales turpinājumā Krista atzina arī savas māsas Māras darbošanos kedija lomā. Turklāt Kristai ir arī acīmredzama loma "Raintree Country Club" publicitātē.

"Symetra" tūres naudas un vienlaicīgi arī ranga listē Krista pakāpās uz 81.vietu. Nākamais turnīrs tūrē būs jau šajā nedēļas nogalē Džordžijā.

"Symetra Classic" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 16.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē