Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Pārbaudījumu diena

Lai cik piemērots apvērsumam varētu šķist 15.maijs, golfa pasaulē viss palika līdzšinējās vietās, jo viena sitiena balva automašīnas izskatā arī svētdien nevienu golferi neaplaimoja. Turklāt statistikas procentu par labu iespējai "Ski Box Golf un Mazda" kausa izcīņā trāpīt hole in one, lai kļūtu par "Mazda 6" īpašnieku, neuzlaboja arī laukuma laistīšana, ko pārrauga debesu augstākie spēki.

Bērdiji turnīrā nebija naski uz krišanu, un hole in one 7.bedrīti zem PAR izdevās izspēlēt tikai Jeļenai Šestakovai. Tas gan nenozīmē, ka turnīrs būtu palicis bez spilgtiem veiksmes brīžiem, un krita arī īgls, tiesa, ne jauna spēkrata vērtībā. Ar -2 zem PAR jeb trim sitieniem Jānis Vilmanis izspēlēja 3.bedrīti, bet kopvērtējumā ieguva 4.vietu kungu otrajā ieskaites grupā. Gluži tāpat kā Šestakova dāmu konkurencē.

Pieņēmums, ka neatkarīgi no citiem apstākļiem vienmēr var gaidīt augstus rezultātus kungu otrajā HCP grupā, apstiprinājās arī šoreiz. Mārtiņš Žvīgurs pirmo vietu nodrošināja ar 45 punktiem un divu punktu pārsvaru pār Viktoru Avkštolu. 

Savukārt spēcīgākajā kungu grupā labākais bija Igors Šaļins ar neto +3 virs PAR un viena neto sitiena pārsvaru pār Andreju Siļčenko. 

Stabilitāte kā panākumu ķīla sevi pierādīja dāmu grupā, kur uzvarēja Daiga Puisīte ar 34 stableford punktiem un labāka handikapa nodrošinātu augstāku pozīciju nekā tikpat rezultatīvi nospēlējušajai Elitai Pertai. 

Jaunietēm duelī par uzvaru pārāka bija Katrīna Gustafssone. 

Pēdējās izmaiņas , 15.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē