Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Iepazīšanās un nopietnos nolūkos

Maija vidus kļuvis par ļoti aizņemtu laiku dažādos notikumos, kuros iesaistīti esošie un potenciālie golferi. Neraugoties uz brīžiem nemīlīgo laiku, sestdien risinājās Golfa dienas pasākumi, vairākos laukumos notika sacensības, bet Latvijas profesionāles nedēļas nogalē startēja turnīros ASV un Spānijā.

"Ozo" laukums pulcēja ne tikai interesentus Golfa dienā, bet arī aizvadīja "Mežaparka Rezidences Open", kur kungiem spēcīgāko handikapu grupā vienīgais labāk par savu HCP ar 37 stableford punktiem nospēlēja Arnolds Čulkstēns. Otro vietu ieguva Vilmārs Jansons (36), bet trešais bija Mārtiņš Pukše (34).

Līdzīgi arī dāmām tikai uzvarētāja Dana Zālīte uzlaboja savu handikapu, sāncenses pārspējot ar 37 punktu guvumu. Dažas dienas pēc atgriešanās no studiju gada Amerikā spēlēja arī Latvijas amatieru čempione Anna Diāna Švanka, handikapa spēlē iekrājot 30 punktu. 

Jau ierasti ambiciozāki rezultāti allaž ir otrajā HCP grupā kungiem, tomēr šoreiz ar handikapa uzlabošanu bija gandrīz garantēta vieta trijniekā. Pārliecinoši pirmo vietu ar 40 punktiem nodrošināja Guntars Skrastiņš.

Dabas apstākļi vēl vairāk patramdīja golferes Dāmu Eiropas tūres (LET) fārmtūres sacensībās Spānijā, kur lietavu dēļ izdevās izspēlēt tikai divus raundus. Laura Jansone ar +5 virs PAR (67-74) dalīja 35.vietu.

Tikmēr Krista Puisīte LPGA fārmtūres posmā Ziemeļkarolīnā pirmos divus raundus izspēlēja ar PAR (72-72) un sagaidāms, ka svētdien turpinās cīņu par augstākām pozīcijām sacensību pēdējā kārtā.

Savukārt Latvijas Sabiedrisko mediju arhīvā var noklausīties sižetu par golfu, kas sestdien saistībā ar Golfa dienu skanēja Latvijas Radio raidījumā "Piespēle" (no 7.minūtes).

LPGA fārmtūres posma REZULTĀTI

LET fārmtūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 14.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē