Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Demo diena ar jaunumiem

"Ozo Golf Club" aicina golferus trešdien uz Demo dienu, kas paredzēta no plkst. 13 līdz 18. Rīkotāji sola iespēju izmēģināt gan jaunu modeļu nūjas, gan piedāvā pieteikties to fitingam jeb pielāgošanai katra spēlētāja individuālajiem parametriem.  

Izprovēšanai tiks likti priekšā jaunie "TaylorMade" 2016.gada modeļi draiveri, vudi un hibrīdi no M1 un M2, kā arī M2 sērijas dzelži. Savukārt "Srixon" piedāvā piecus jaunus dzelžu modeļus, jaunu draiveru, vudu un hibrīdu sēriju.

Varēs iepazīt arī dārgos un smalkos XXIO sērijas dzelžus, draiverus un vudus ar īpaši viegliem grafīta kātiem. Provei tiks piedāvāti arī "Cleveland" vedži - arvien vieni no pasaulē labākajiem.

Golferus konsultēs arī par rokturiem un novērtēs to kvalitāti. Piedāvās iepazīties ar ļoti plašo pasaules līderu "Lamkin" un "Superstroke" produkciju. Ja reiz ziemas riepas auto jau ir nomainītas, varbūt kādam ir laiks to pašu izdarīt ar nūju rokturiem. 
 

Tos, kuri nodomājuši pielāgot nūjas saviem auguma un vēziena parametriem, aicina pieteikties individuālajam fitingam ar "Flightscope".

Viena draivera fitošanai pietiks ar 30 minūtēm (30€)
Draivera, vudu un hibrīda fitošanai viena stunda (60€)
Dzelžu komplekta fitošanai viena stunda (60€)
Visa komplekta piemeklēšana pusotra stunda (90€)
Tālrunis fitinga pieteikšanai: 26499251

Pēdējās izmaiņas , 10.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē