Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Karstās maija dienas

Maija sākums neizbēgami ir arī hokeja laiks, tomēr Maskavas ledus nespēj atdzesēt kaislības Latvijas golfa laukumos, kur nedēļas nogalē risinājās vairāki turnīri. Spraigas dienas bija arī Latvijas profesionālēm, kuras spēlēja gan Amerikā, gan Marokā.

Profesionālā golfa apritē labāk veicās Laurai Jansonei Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Marokā, tomēr arī viņai ieraksti rezultātu tabulā strauji mainījās gluži kā termometra stabiņš tuksnesī atkarībā no saules vai mēness atrašanās pie debesīm.

Otrais raunds bija vienīgais, ko Laurai izdevās nospēlēt mīnusā, bet turnīra trešā diena ar vēl vienu +7 virs PAR kliedēja izredzes uz augstu pozīciju. Pēdējā raundā svētdien Laura "Royal Golf Dar es Salam" laukumā nospēlēja ar +2 un summā dalīja 62.vietu ar +15 virs PAR.

Turpretim Krista Puisīte nedēļas nogalē varēja atgriezties treniņlaukumā, jo "Symetra" tūres posmā +15 virs PAR iespēlēja divu raundu summā un bija tālu no kata robežas.

Par profesionālā golfa sarežģījumiem galva nebija jālauza spēlētājiem, kuri piedalījās pašmāju amatieru turnīros. Sestdien "Ozo" laukumā "Mandatum Life" PAR dienas sacensībās atsevišķās ieskaites grupās uzvarēja Jingguo Dong, Jānis Taurenis un AIja Veisa.

Svētdien "Viesturos" saule sildīja "Henry Moon" kausa izcīņas dalībniekus, un labākie panākumi sacensībās bija atsevišķās ieskaites grupās uzvarējušajiem Egīlam Vanagam, Aleksandram Petrovam, Ivetai Kaminskai un Indrai Eniņai jauniešu grupā

LET turnīra REZULTĀTI

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 08.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē