Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Laura pārlec katam

Turnīra pirmajā dienā nogremdējusi sevi tabulas otrajā simtā, Laura Jansone piektdien Marokā Dāmu Eiropas tūres (LET) posmu turpināja ar raundu zem PAR, kas ļāva pārvarēt katu sacensībās ar 450 000 eiro balvu fondu. Lai tiktu augstāk par dalītu 62.vietu, Lauras rīcībā ir vēl divi raundi.

Otrajā raundā Laurai "Royal Golf Dar es Salam" Zilajā laukumā bija trīs bērdiji un divi bugiji, bet dienas noslēgumā panāktais -1 zem PAR ļāva divu dienu summā uzlabot rezultātu līdz +6. Tas arī bija pēdējais kata pārvarēšanai atbilstošais rezultāts.

Sacensību pirmā dienai Laurai nebija veiksmīga, jo 79 sitieni jeb +7 virs PAR ļāva dalīt tikai 106.vietu, turpretim piektdien Latvijas profesionāle sasniedza raundā dalītu 6.vietu. Pēc divām kārtām līdere ir angliete Florentyna Parker ar -6 zem PAR.

Nedēļas nogale "Royal Golf Dar es Salam" ir īpaši spraiga, jo vienlaicīgi Sarkanajā laukumā risinās kungu Eiropas tūres sacensības.

Tikmēr Atlantijas viņā pusē nedēļas nogalē "Symetra" tūres posmā Dienvidkarolīnā spēlē Krista Puisīte, kuru ceturtdien pirmajā raundā 77 sitieni jeb +5 virs PAR "The Links at Stoney Point" laukumā ierindoja dalītā 68.vietā tuvu provizoriskajai kata robežai, taču zem tās. Lai kvalificētos spēlēšanai arī sestdien un svētdien, Kristai nepieciešams tikt augstāk rezultātu tabulā.

LET turnīra REZULTĀTI

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 06.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē