Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Jubilejas godinot

Saulainajā "Viesturu" laukumā trešdien "Restorāna Bierhaus - Lāčplēša 12" kausa izcīņa risinājās Latvijas valstiskumam nozīmīgā dienā, tomēr ne bez privāti nozīmīgiem akcentiem kontekstā ar vietu sadalījumu rezultātu tabulā.

Apaļu jubileju ar spēli golfa laukumā atzīmēja Elita Perta un kļuva par aculiecinieci sava dēla Nila Trapāna uzvarai otrajā handikapu grupā kungiem. Lai gan daļai golferu radās šaubas, kā tik jaunai dāmai var būt tik pieaudzis dēls, fakts nebija apstrīdams, un Trapāns pirmo vietu nodrošināja ar 42 stableford punktiem.

Pēc uzvaras Trapāns visus nopelnus par nonākšanu šādā patīkamā stāvoklī veltīija mammai. Pirmo vietu Trapāns nodrošināja pēc papildu rādītājiem, jo arī otrās vietas īpašnieka Maira Vīnšteina rēķinā bija 42 punkti.

Savukārt kungiem pirmajā handikapa grupā ar neto +1 virs PAR uzvaru garantēja Jānis Dīcmanis, vienu neto sitienu aiz sevis atstājot tuvākos konkurentus Aldi Puisīti un Māri Dalbiņu.

Dāmām itin pārliecinošu uzvaru, neraugoties uz vismazāko spēles handikapu, nodrošināja 33 punktus guvusī Indra Eniņa, kam tuvākās konkurentes bija Sandra Berķe (31) un Daiga Puisīte (30).

Savukārt balvu ieguvēju sarakstā starptautisku akcentu ieviesa Pakistānas medicīnas students Haval Mostafa, kurš kļuva par tālākā izsitiena autoru kungiem 5.bedrītē.

Turnīrs sākās ar laimes vēlējumiem Latvijai neatkarības atgūšanas dienā, kā arī golferiem tika atgādināts, ka viņi startē "Viesturu" sezonas tūres pirmajā posmā. Tūrē kopumā paredzēti astoņi posmi, no kuriem kopvērtējumā ieskaitīs katram piecas veiksmīgākās sacensības, taču obligāts ieskaitē būs kluba čempionāts un kluba kausa izcīņa.

Lai gan pavasarīgi silti spīdēja saulīte, brangais vējš brīžiem golferu prasmes pārbaudīja itin nežēlīgi. Taču prakse mazliet ekstrēmākos apstākļos var noderēt jau pavisam drīz, kad 15.maijā "Ski Box Golf un Mazda" kausa izcīņā 7.bedrītes izspēlē varēs pretendēt ar hole in one tikt pie jauna spēkrata.

Pēdējās izmaiņas , 04.05.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē