Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Laicīgiem augusta plāniem (2)

Jau pēc mēneša daudzi Latvijas golfa spēlētāji startēs Igaunijas amatieru "Open", tomēr organizatori atgādina par iespēju un vēlamību laicīgi reģistrēties arī sezonas vērienīgākajam turnīram pašu mājās. Latvijas amatieru "Open" risināsies no 19. līdz 21.augustam "Ozo Golf Club" laukumā. 

Starptautiskā amatieru turnīra "Latvian Open" organizatoriskais līmenis arvien plašāk ir izpelnījies atzinīgu novērtējumu, tādēļ sagaidāms, ka arī šogad sacensībās pulcēsies gan labākie Latvijas golferi, gan augsta līmeņa spēlētāji no Eiropas valstīm un citiem reģioniem.

Latvijas amatieru "Open" nolikums paredz iespēju turnīrā startēt līdz 120 vīriešiem un 24 sievietēm, kuru handikaps nepārsniedz HCP 25. Ja pieteikumu skaits pārsniegs plānoto spēlētāju kvotu, priekšroka būs dalībniekiem ar labāku handikapu.

Pieteikumu uzskatīs par saņemtu pēc dalībnieka anketas aizpildīšanas un dalības maksas veikšanas tiešsaistē Latvijas Golfa federācijas (LGF) mājaslapā. Atsaucot piedalīšanos turnīrā, spēlētājam dalības maksa tiks atgriezta, ja atteikums būs saņemts līdz pieteikumu pieņemšanas pēdējai dienai, vai arī spēlētājiem, kuri tiks iekļauti gaidīšanas listē, vai nevarēs startēt oficiāli apstiprināta medicīniska iemesla dēļ.

Dalības maksa tāpat kā pērn ir 120 eiro visiem spēlētājiem, izņemot LGF reģistrētos junioru vecuma spēlētājus līdz 18 gadu vecumam, kam dalības maksa noteikta 60 eiro. Dalības maksa ietver spēles maksu, treniņlaukuma bumbiņu žetonu un golfa somas ratiņu īri visās sacensību dienās, kā arī treniņlaukuma bumbiņu žetonu un golfa somas ratiņu īri oficiālajā treniņu dienā. Dalībniekiem būs nodrošināts dzeramais ūdens un augļi visās sacensību dienās.

Turnīra nolikums paredz 54 bedrīšu izspēli uzvarētāju noteikšanā vīriešiem un sievietēm. Pēc turnīra otrās dienas paredzēts kats 72 vīriešiem un 18 sievietēm, kā arī visiem pēdējo atbilstošo rezultātu dalījušiem spēlētājiem.

Jāņem arī vērā, ka jebkurš sacensību dalībnieks var tikt pakļauts Sporta medicīnas valsts aģentūras Antidopinga nodaļas veiktai dopinga kontrolei. Sportā aizliegto vielu sarakstā ir arī slavenais mildronāts, kas organismā saglabājas vairākus mēnešus pēc lietošanas, taču būtiski, ka tā lietošana ir atļauta medicīnisku iemeslu dēļ pēc ārsta oficiāla ieteikuma.

Par terapeitiskās atļaujas nosacījumiem vairāk var uzzināt Sporta medicīnas valsts aģentūras Antidopinga nodaļas mājaslapā.

Spēlētāju pieteikumus amatieru "Latvian Open" pieņems līdz 7.augustam.

Pēdējās izmaiņas , 29.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē