Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Austrijā sāk "Young Masters"

Vēl vieni atbildīgi starti ceturtdien aizsākās jaunākajiem junioru izlases spēlētājiem, kuri Austrijā uzsāka cīņu "European Young Masters", jeb U-16 Eiropas čempionātā. Turnīra rīkotāji piedāvāja notikumiem sekot nosacītā tiešsaistē, kas ļāva gūt priekšstatu par GC "Murhof" notiekošo arī pirms kārtas izspēles beigām.

Krista Puisīte un Anete Indulēna pēc pirmajām 18 bedrītēm gan ir tuvāk beigu galam, taču ne starp tām spēlētājām, kuru rezultāti pirmajā kārtā ir stabili vissliktākie. Kopīgajā zēnu un meiteņu rezultātu sarakstā vēl pirms kārtas noslēguma Puisīte dalīja 72.vietu (84 sitieni, +12 virs PAR), bet Indulēna bija dalītā 77.vietā (+14) 86 dalībnieku konkurencē.

Kārlis Broders pirmo kārtu noslēdza ar 79 sitieniem (+7), savukārt Mikus Gavars 18 bedrītes izspēlēja ar 82 sitieniem (+10).

Piektdien turnīrā būs otrā kārta, bet sestdien - finālkārta. Rīgā palikušais junioru izlases treneris Artūrs Krukovs uzskata, ka šogad Latvijas jaunajiem golferiem ir lielāka iespēja pacīnīties par cienījamāku vietu, jo meistarības līmenis ir audzis.

Pērn "European Young Masters", kas arī notika GC "Murhof", komandu cīņā latvieši palika stabili pēdējie 19 valstu konkurencē, priekšpēdējās vietas ieguvējai Luksemburgai zaudējot vairāk par 50 sitieniem. Cits iznākums arī nebija gaidāms, jo Latvijas komandā bija tikai trīs spēlētāji - Laura Jansone, Krista Puisīte un Mikus Gavars.

Taču šogad 19.vieta jau varētu būt sasniegums, jo startam ir pieteikušies 25 valstu spēlētāji. Katrā kārtā komandas rezultātā ieskaita trīs labākos individuālos rezultātus.

"European Young Masters": http://www.golf.at/turniere/turnierdetail.asp?clubnr=601&turniernr=197&a=brutto

Pēdējās izmaiņas , 21.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē