Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Kamieļos par vietu zem saules

Vairākus zīmīgus panākumus ASV studentu sportā (NCAA) debijas sezonā guva Anna Diāna Švanka, startējot Campbell universitātes komandā, kur Latvijas amatieru čempionei jārēķinās ar ļoti nopietnu sāncensību. Gūtie panākumi negarantē Annai dalību NCAA reģionālajā čempionātā, un vispirms viņai būs atkal sīvi jākonkurē ar komandas biedrenēm par vietu sastāvā.

Aprīļa sākumā Anna NCAA turnīrā Floridā trīs raundu summā nospēlēja ar PAR atbilstošu rezultātu (69-75-72) un individuāli izcīnīja 4.vietu, bet Campbell komandu no uzvarētājām šķīra viens sitiens. "Camels" komandas treneri varēja pakasīt pakausi, ka Annu pieteica individuāli, nevis komandu ieskaitē, jo Latvijas golfere ar studentes karjerā pirmo TOP 5 būtu palīdzējusi komandai uzvarēt.

Annas veikumu atzīmēja arī NCAA līmenī - golfere "Big South" konferencē saņēma nedēļas labākās pirmgadnieces balvu.

Uzslavas par personisko rekordu un labu rezultātu Annai veltīja arī "Camels" komandas galvenais treneris John Crooks, taču sastāvā startam "Big South" konferences čempionātā neiekļāva. Trenerim savu izvēli nebija pamata nožēlot, jo komandā iekļautās golferes izcīnīja uzvaru, un arī individuāli labākā bija "Camels" golfere Nadine White.

Nonākot spēcīgā komandā, var rēķināties gan ar ieguvumiem, gan ar iespējām palikt bez tiem. Par tikšanu sastāvā jācīnās iekšējā komandas atlasē, spēlējot vairākus raundus iepriekš nezināmos laukumos. Rezultāti cīņā par tiesībām pārstāvēt augstskolu reģionālajā čempionātā ir ļoti blīvi, un pirmajā kārtā vairākas konkurentes šķīris tikai viens sitiens. Atliek vien novēlēt Annai veiksmi turpinājumā un ticību sev.

NCAA reģionālo čempionātu Campbell universitātes komanda maija pirmajā pilnajā nedēļā aizvadīs Teksasā, Jack Nicklaus projektētajā „Traditions Club” laukumā.

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 27.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē