Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pēc Jurģiem pa sniegu

Ne tos patīkamākos pārsteigumus golferiem nedēļas nogalē sagādāja laikapstākļu kaprīzes, kas iespītējās un pretēji nesenām progozēm uzdvesa nesen aizgājušās ziemas elpu. Ja sestdien "Ozo" laukumā "Ecco" turnīrs tika godam izspēlēts, tad dienu pēc Jurģiem "Viesturos" bija sasnidzis pārāk daudz, lai dabai nepiekāpīgākos golferus varētu laist laukumā.

"Ecco Golf Shoes Open" sitienu spēles ieskaitē uzvarēja Nikolajs Keņins ar 79 sitieniem jeb +7 virs PAR. Savukārt kungiem labāko handikapu grupā labākais bija Armands Tripāns ar neto -2 zem PAR. Tādu pašu neto rezultātu sasniedza arī Normunds Sams un Valdis Muižnieks, taču pēc papildu rādītājiem ieņēma zemākas vietas trijniekā.

Dāmām ar 41 stableford punktu pirmo vietu ieguva Zanda Simanoviča, apsteidzot tuvākās sāncenses Aiju Veisu un Jeļenu Šestakovu. Turpretim kungiem orajā grupā visus konkurentus aiz sevis atstāja 42 punktus iekrājušais Edvīns Mazjānis.

Tikmēr svētdien golferi gan sapulcējās uz spēlēšanu "Viesturos", kur rīkotājiem pēc kāda laika nācās atzīt, ka balti sasnidzis laukums nav piemērots "Illy un Dorean" kausa rīkošanai. Lielākā daļa balvu pārcēlās uz nākamo turnīru, bet, pēc iepriekšējā plāna, notika kafijas automāta izloze, un pie patīkamas iespējas pagatavot klimatiskajiem apstākļiem atbilstošu dzērienu tika Roualds Zesers.

Ne tā veiksmīgākā nedēļas nogale bija arī Kristai Puisītei "Symetra" tūres posmā Floridā, kur Latvijas golfere ar divu dienu summā iespēlētiem +20 virs PAR ierindojās turnīra tabulas lejasdaļā 10 sitienu aiz kata robežas. Te var piebilst, ka spēlēšanu jau tā ne vieglajā "Sara Bay Country Club" laukumā sarežģīja pamatīgs vējš, un pēc diviem raundiem tikai līdere dāniete Nicole Broch Larsen nebija plusos pret laukumu.

Tā ka ir zināma saistība ar sociālajos tīklos "Ozo" laukuma publicēto:

 "Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 24.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē