Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Finišā uz bērdiju nots

Turnīra pēdējās četrās bedrītēs iespēlējot divus bērdijus, Krista Puisīte svētdien Floridā pakāpās uz dalītu 31.vietu "Symetra" tūres posmā un saulainākā noskaņojumā varēs gatavoties nākamajām sacensībām, kas sāksies jau pēc dažām dienām. Kata pārvarēšana ļāva Kristas vārdam parādīties arī LPGA fārmtūres sezonas kopvērtējuma rangā.

Pēdējo raundu izspēlējusi ar +1, Krista ne vien uzlaboja pozīcijas rezultātu tabulā, bet arī tika pie sezonā pirmajiem ieskaites dolāriem, kas Latvijas profesionāli ierindo dalītā 60.vietā LPGA fārmtūres kopvērtējumā pēc trim posmiem. Lai nopelnītu LPGA tūres karti, sezonas beigās jābūt pirmajā desmitniekā.

"Cypress Lake Country Club" laukumā aizvadītajā turnīrā ar 200 000 dolāru balvu fondu uzvarēja zviedriete Madelene Sagstrom, kura ir arī līdere tūres kopvērtējumā. Sezonas debitante Sagstrom visos trijos posmos ne reizi nav bijusi zemāk par dalītu 3.vietu, bet svētdien viņa uzvaru nodrošināja ar četru kārtu summā panāktu -9 zem PAR.

Krista četru dienu summā nospēlēja ar +6 virs PAR (73-74-74-73) un uz augstākiem mērķiem varēs raudzīties nākamajā turnīrā, kas Floridā sāksies piektdien.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē