Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Lindas pirmais studentes TOP 5

ASV augstskolu sporta (NCAA) gaitās pirmais TOP 5 finišs šonedēļ izdevās Lindai Dobelei, kura bija Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komandas labākā spēlētāja NCAA Dienvidu konferences čempionātā, kas Džordžijā risinājās netālu no slavenā "Augusta National". Linda finišēja dalītā 5.vietā.

Trīs raundu summā Linda "Savannah Quarters Country Club" laukumā nospēlēja ar 221 sitienu (74-73-74) jeb +5 virs PAR, no pārspēlē uzvaru nodrošinājušās Chattanooga augstskolas golferes Megan Woods atpaliekot trīs sitienus. Pirms pēdējā raunda Linda dalīja 3.vietu, bet finišā Latvijas golferi no TOP 3 šķīra divi sitieni.

Komandu ieskaitē ETSU golferes bija trešās (897) aiz Furman (875) un Chattanooga (889) universitātēm.

Formāli Lindas sasniegtais rezultāts nav viņai labākais "Lady Bucs" komandā, jo "Latvian Open" čempione šosezon oktobrī "The Fall Invitational" nospēlēja ar 216 sitieniem un dalīja 14.vietu, tomēr konferences čempionāts ir ar citu mērauklu vērtējams turnīrs. Gluži kā debijas sezonā 2013./2014.gadā Linda par sevi skaļi atgādināja tieši konferences čempionātā - pirms diviem gadiem viņa dalīja 7.vietu, sasniedzot savu togad labāko rezultātu.

Diemžēl izskatās, ka Lindas panākumi nevairos cerības uz Latvijas komandas sekmēm pasaules amatieru komandu čempionātā, kas septembrī notiks Meksikā. ETSU centieni ietaupīt visos sporta veidos par labu amerikāņu futbolam ir noīsinājusi meiteņu golfa komandu līdz pēdējai iespējai, tādēļ komandas vadība negrib Lindai ļaut spēlēt pasaules čempionātā.

Lai gan ASV augstskolas parasti lepojas ar savu audzēkņu dallību dažādu valstu komandās pasaules čempionātā, šoreiz ir izveidojusies negaidīti pretēja situācija. Kā tas ietekmēs gaidāmo startu Meksikā, noskaidrosies jau drīzumā, jo pieteikums Starptautiskajā Golfa federācijā jāiesniedz līdz 1.maijam, iekļaujot komandā divas vai trīs spēlētājas.

NCAA Dienvidu konferences čempionāta REZULTĀTI

 

Pēdējās izmaiņas , 14.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē