Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Ietaupījums studentiem

Golferu ikgadējā dalības maksa handikapa (HCP) un sacensību sistēmas uzturēšanai jau iepriekš tika pasludināta nemainīga salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, tomēr Latvijas Golfa federācija (LGF) nule kā apstiprināja īpašu labvēlības statusu arī studentiem, kuri finanšu nosacījumos tiek pielīdzināti junioriem, ja vien atbilst noteiktiem priekšnoteikumiem.

Tātad 10 eiro gada maksa attiecas arī uz oficiāli atzītu augstskolu dienas nodaļu studentiem līdz 24 gadu vecumam. Attiecīgais vecums izvēlēts atbilstoši Civillikumam, kas paredz, ka augstākās mācību iestādes dienas nodaļas students līdz 24 gadu vecumam uzskatāms par nespējīgu sevi apgādāt. Turpretim no 25 gadu vecuma students jau tiek uzskatīts par sevi apgādāt spējīgu.

Ja kāds attiecīgajām prasībām atbilstošs students jau ir samaksājis pilnu gada dalības maksu - 30 eiro, LGF pārmaksāto daļu ir gatava atgriezt. Jau iepriekš tika vēstīts, ka 10 eiro gada maksa attiecināma uz visiem junioriem.

Vēl viens atgādinājums, ka nokārtots gada maksājums nepieciešams ne vien tiem, kuri piedalās sacensībās, bet arī golferiem, kuri vēlas izmantot laukumu īpašās green fee atlaides.

Pēdējās izmaiņas , 12.04.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē