Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Abudabī pastiprina LET

Dāmu Eiropas tūrē (LET) jau šogad kalendārs kļūs nedaudz biezāks kā plānots iepriekš, jo nule kā parakstīta vienošanās par turnīru Abudabī. Cerams, ka novembra sākumā "Saadiyat Beach Golf Club" laukumā arī Laura Jansone pretendēs uz turnīra solīdo balvu fondu.

LET turnīri Abudabī iepriekš nav notikuši, taču uz priekšdienām noslēgts līgums vismaz uz trim sezonām. Dāmu tūres turnīra rīkošanā Abudabī saskata iespēju pozicionēt emirāta nostāju sieviešu sporta attīstībā. Ne velti turnīra patronese būs par Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) nācijas māti dēvētā Fatima Bint Mubarak, kura ir AAE pirmā prezidenta šeiha Zayed bin Sultan Al Nahyan ietekmīgākā, lai gan piektā, sieva.

Jaundibinātā turnīra balvu fonds būs 550 000 dolāru, kas veicinās spēcīga dalībnieču sastāva pulcēšanos. Turnīrs pēc Gary Player projekta tapušajā piejūras laukumā risināsies no 2. līdz 5.novembrim.

Turnīra prezentācijā iesaistītā LET golfere Caroline Martens atzina, ka Abudabī turnīrs risināsies vienā no labākajiem laukumiem tūrē, turklāt novembrī perfektā klimatā.

Pēdējās izmaiņas , 23.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē