Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Cerībā uz nākamo turnīru

Pēc pus mēneša atsāksies sezona "Symetra" tūrē, kur iespēja krāt reitinga punktus un cīnīties par augstākām pozīcijām būs Kristai Puisītei. Spēlējot LPGA tūres "KIA Classic" kvalifikācijā, Kristai pirmdien Kalifornijā nesekmējās un favorītu lomā iejutās citas golferes.

"Aviara Golf Club" laukumā Krista nospēlēja ar 83 sitieniem jeb +11 virs PAR un teju 60 spēlētāju konkurencē aiz sevis atstāja vienu sāncensi. Divas vietas pamatturnīrā nopelnīja Dewi Claire Schreefel un Hannah Collier, kuras abas nospēlēja ar -3 zem PAR.

Tikmēr LPGA tūrē īpašu uzmanību izpelnījās Dienvidkorejas golfere Kim Sei-young, kura iepriekšējā turnīrā atkārtoja LPGA rekordu attiecībā pret PAR. Uzvarētāja Arizonā nospēlēja ar -27 zem PAR jeb 261 sitienu, atkārtojot zviedrietei Annika Sorenstam piederošo rekordu, kas tika sasniegts 2001.gadā.

Kim Sei-young bija iespēja arī rekordu labot, tomēr piecmetrīgais bērdija ripinājums uz 18.bedrītes grīna bija neprecīzs, lai gan arī bez tā viņa uzvarēja ar piecu sitienu pārsvaru pār tuvāko konkurenti pasaules ranga līderi Jaunzēlandes golferi Lydia Ko.

Absolūtā rezultāta izteiksmē LPGA rekordiste ir angliete Karen Stupples, kura 2004.gadā turnīrā Arizonā uzvarēja ar 258 sitieniem jeb -22 zem PAR.

Pēdējās izmaiņas , 22.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē