Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

"Grand Slam" finišs

Pērn atceltais "PGA Grand Slam of Golf" turpmāk nenotiks vispār, šonedēļ paziņoja "PGA of America". Kā 36 bedrīšu paraugturnīrā rīkotajā pasākumā piedalījās četri katras sezonas "Major" čempioni, un pirmoreiz tas risinājās 1979.gadā. Ja kāds golferis uzvarēja vairākos sezonas "Major" vai nekādi nevarēja ierasties, "PGA of America" izvēlējās viņa vietā kādu spēlētāju, kas "Major" turnīrā bija uzvarējis iepriekš.  

Kopš 1986.gada "The Grand Slam" pēc PGA tūres sezonas noslēguma notika Čikāgā, Kalifornijas tuksnesī, Havaju un Bermudu salās. Pērn turnīru bija paredzēts rīkot "Trump National" laukumā Losandželosā, taču "PGA of America" pēc ASV prezidenta amata kandidāta Donald Trump izteikumiem par meksikāņu imigrantiem nolēma pasākumu pārcelt uz citu laukumu, kuru tā arī neatrada un turnīru atcēla.  

Tagad "PGA of America" atzina, ka "The Grand Slam" vairs neiederas mūsdienu golfa ainavā, kur ir intensīvs kalendārs lielākajās profesionālajās tūrēs, tādēļ pasākums vairs netiks turpināts. "The Grand Slam" arī bija grūtības piesaistīt skatītāju, fanu un  televīzijas intersesi.  

Tādēļ sagaidāms, ka "PGA Grand Slam of Golf" pēdējā uzvarētāja titulu saglabās Martin Kaymer, kurš palika nepārspēts 2014.gadā Bermudās. Septiņi uzvarētāji tituli ir Tiger Woods rēķinā.

Pēdējās izmaiņas , 18.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē