Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Lindas komanda tuvu TOP 3

Aizvadītās nedēļas nogale itin veiksmīga izvērtās Lindas Dobeles pārstāvētajai Austrumtenesijas valsts universitātes (ETSU) komandai ASV studentu sporta (NCAA) turnīrā Džordžijā. Spēcīgā konkurencē "Lady Bucs" golferes ieguva 4.vietu, savukārt Lindai bija ja ne gluži vislabākie, tad komandā visstabilākie rezultāti gan.

Visus trīs raundus Linda nospēlēja ar 76 sitieniem jeb turnīra summā +12 virs PAR, kas viņu ierindoja tabulas vidusdaļā dalītā 39.vietā. Uzvarētājas Gustaffson Spang rezultāts "Forest Hills Golf Club" laukumā bija -5 zem PAR.

Linda komandā bija izlikta ar ceturto numuru un arī sasniedza ceturto rezultātu. Līdere Hee Ying Loy nospēlēja ar -4 un individuāli dalīja otro vietu.

Pēc pirmā raunda "Lady Bucs" komanda bija dalītās līderpozīcijās, bet nākamās divas kārtas atvirzīja meitenes mazliet tālākās vietās. Tomēr viņas spēja aiz sevis atstāt trīs komandas, kas iekļautas golfā 35 spēcīgāko ASV augstskolu vidū. ETSU komanda "Golfstat" rangā ieņem 89.vietu un arī nākamo turnīru marta beigās aizvadīs Džordžijā.

NCAA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 16.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē