Arhīvs
23. Aprîlis, 2024. Juris, Jurģis, Georgs
Pāru kaujas
rezultâti

Pārbaudījums Arizonā

Golfā nav laika apcerēt matemātiskos variantus, tostarp piedaloties kvalifikācijas turnīrā, kur teorētiskās izredzes ir 1:40. Krista Puisīte pirmdien Arizonā spēlēja LPGA tūres turnīra viendienas kvalifikācijā, kur astoņi desmiti spēlētāju pretendēja uz divām vakancēm. Šoreiz Krista ieņēma vietu tabulas otrajā pusē.

Kvalifikācija risinājās "Talking Stick Golf Club" Dienvidu laukumā, kam tipiski ir koku ieskauti fērveji, kā arī piepacelti un no sāniem aizsargāti grīni. Krista te nospēlēja ar 75 sitieniem, kas viņai ļāva ieņemt vietu sestajā desmitā.

Rezultātu tabulas galvgalī pēc 18 bedrīšu izspēles varēja līksmot Michelle Piyapattra, kam 68 sitieni jeb -3 zem PAR kvalifikācijā nodrošināja pirmo vietu. Savukārt par otro vakanci dalībai pamatsacensībās, kur golferes nedēļas nogalē sadalīs 1,5 miljonu dolāru balvu fondu, izvērtās dramatiska piecu dalībnieču pārspēle, līdz atviegloti uzelpoja tikai Hannah Arnold.

Nākamā iespēja spēlēt vienas dienas kvalifikācijā pretendentēm būs jau nākamās nedēļas sākumā Kalifornijā pirms "KIA Classic".

LPGA turnīra kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē