Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Ar MVP precizitāti

Goldensteitas "Warriors" un NBA superzvaigzne Stephen Curry trešdien apliecināja sava talanta daudzpusību gan basketbola laukumā, gan golfā. Vispirms treniņa laikā duelī ar dāmu profesionālā golfa līderi Lydia Ko pietrūka pāris centimetru, lai trāpītu ripinājumu pāri visam basketbola laukumam, bet vakarā viņš jau izcēlās ar žilbinošu trīspunktu metienu.

Ja basketbola apskatnieki gandrīz vienprātīgi atvēl Curry pašlaik spilgtākā NBA basketbolista laurus, tad viņa talanta izpausmes golfā atspoguļotas retāk. Taču Curry meistarību apliecina viņa handikaps HCP 5, un diez vai bez pienācīga prasmju līmeņa viņš pērnajā vasarā būtu uzspēlējis kopā ar ASV prezidentu Barack Obama.

Saprotams, ka basketbola laukuma grīda nav gluži ar tādu reljefu kā grīni golfa laukumā, tomēr teju 30 metru ripinājums nav nieka lieta arī uz parketa.

Savukārt pie traki tāliem, bet tik un tā precīziem metieniem basketbola laukumā, Curry basketbola fanus jau ir pieradinājis. Šoreiz uzvarētajā spēlē pret Jūtas "Jazz" viņš pirmā puslaika beigas atzīmēja ar trāpījumu grozā no pretinieka laukuma puses.

Pēdējās izmaiņas , 10.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē