Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Profesionālēm TOP 3 un TOP 10

Krista Puisīte ceturtdien ar -4 zem PAR raundu pielika sarkanu punktu Nacionālās sieviešu golfa asociācijas (NWGA) turnīram Floridā, kur trīs dienu summā ar -2 zem PAR dalīja 3.vietu. Savukārt Laura Jansone Austrālijas epopejas finālā nospēlēja ar PAR un ķenguru pavadībā piektdien dalīja 8.vietu dienvidu tūres sezonā pēdējās sacensībās.

Vairāk nekā 50 golferēm spēlējot "Black Bear Golf Club" laukumā Floridā, Krista plusos nonāca tikai otrajā no trim kārtām, kad Latvijas profesionālās spēlētājas rezultāts bija +3 virs PAR. Toties pirmā raunda -1 un vēl -4 pēdējās 18 bedrītēs padarīja skatu uz rezultātu tablo daudz patīkamāku.

Floridas turnīrā ar -6 zem PAR uzvarēja ķīniete Simin Feng, kura februārī dalīja 6.vietu LPGA tūres sacensībās. Savukārt Kristai izdevās teicams pēdējais raunds ar četriem bērdijiem un bez nevienas bedrītes plusā pret laukumu.

Tikmēr Laurai 73 sitieni "Yamba Golf Club" laukumā netālu no Goldkoustas nozīmēja PAR atbilstošu rezultātu, kas viņu atstāja četrus sitienus aiz uzvarētājas mājinieces Katelyn Must.

Austrālijas dāmu profesionālā golfa (ALPG) tūres noslēgumā Laura naudas listē ieņēma 74.vietu ar nepilniem 9000 vietējo dolāru. Lai gan lielākajos turnīros augstākas vietas rokā nedevās, karjerā pirmā uzvara profesionāles statusā tomēr iezīmē vēlamas tendences Lauras karjeras virzībā.

NWGA turnīra REZULTĀTI

ALPG turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 04.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē