Arhīvs
26. Aprîlis, 2024. Alīna, Sandris, Rūsiņš, Geraldine
Pāru kaujas
rezultâti

Pasaules kausa pretendentiem

Jauna iespēja apliecināt savas prasmes Pasaules kausa izcīņas līmenī parādījusies golferiem, kuri jūtas spēcīgi īsajā spēlē. Starptautiskā Pitch and Putt asociācija (IPPA) aicina dalībniekus pieteikties pirmajai IPPA Pasaules kausa izcīņai, kas septembrī notiks Sentendrjūsā, Skotijā.

Lai gan IPPA ir neatkarīga organizācija, kas pārstāv no klasiskā golfa atšķirīgu nodarbi, ko uzskata par neatkarīgu sporta veidu, golfa jumtorganizācija R&A ir apliecinājusi savu atbalstu "Pitch & Putt" kustībai. R&A arī nodrošinās balvas IPPA Pasaules kausa izcīņā un līdzdarbojas IPPA foruma sarīkošanā vienlaicīgi ar Pasaules kausa izcīņu.

Cīņa par IPPA Pasaules kausu paredzēta komandu greensomes ieskaitē match-play formātā. Turnīrs notiks 22. un 23.septembrī "Balgove" laukumā blakus slavenajam Sentendrjūsas Vecajam laukumam.

IPPA "Pitch & Putt" nosacījumi īsumā ir sekojoši - bedrīšu garums ne lielāks kā 90 metru, 18 bedrīšu laukuma kopējais garums ne lielāks kā 1200 metru, katram spēlētājam trīs nūjas, no kurām viens ir puteris.

Plašāku informāciju un rīkotāju kontaktus var lūkot IPPA mājaslapā.

Pēdējās izmaiņas , 03.03.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē