Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējā vagonā pāri katam

Dāmu Eiropas tūres (LET) sacensībās Austrālijā piektdien Laura Jansone nospēlēja ar +3 virs PAR, kas Latvijas profesionālei summā ar +4 ļāva sasniegt pēdējo kata pārvarēšanai atbilstošo rezultātu. Tādējādi Laura "Royal Pines Resort" sestdien un svētdien varēs cīnīties par augstākām pozīcijām.

Otrajā raundā startējusi 10.bedrītē, Laura pirmajās piecās bedrītēs ar trim bugijiem iekrāja +3, bet dienas vienīgais bērdijs 18.bedrītē situāciju mazliet uzlaboja. Nākamajā deviņniekā vērst stāvokli par labu neizdevās - uzreiz sekoja vēl viens bugijs, bet atlikušajās astoņās bedrītēs sekoja PAR rezultāti.

Vadībā turnīra pusceļā ir Dānijas golfere Nicole Broch Larsen un zviedriete Camilla Lennarth ar -10 zem PAR. Sestdien spēli varēs turpināt 75 golferes.

Nedēļas nogalē skatītāju skaits turnīrā, iespējams, kļūs vēl iespaidīgāks laikapstākļu dēļ. Vietējās varas iestādes ieteikušas iedzīvotājiem drošības apsvērumu dēļ pat nespert kāju pludmalēs, kur gāžas trīs līdz četrus metrus augsti viļņi, bet izvēlēties citas brīvā laika nodarbes.

Austrālijas dāmu "Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 26.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē