Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Startā TOP 50

Februārī pēdējās sacensības Dāmu Eiropas tūrē (LET) ceturtdien Kvīnslendā sāka Laura Jansone, Austrālijas dāmu "Masters" pirmajā kārtā nospēlējot ar +1 virs PAR un raunda beigās dalot 49.vietu. Nākamajā kārtā "Royal Pines Resort" laukumā jānospēlē ne sliktāk, lai tiktu pāri katam un pērn veiksmīgajā turnīrā turpinātu cīņu arī sestdien un svētdien.

Laurai raunda pirmā puse bija ne tā veiksmīgā, un pēc 10.bedrītes bija iekrājies +4 virs PAR ar diviem bugijiem un divkāršu bugiju. Toties pēdējās piecās bedrītēs izdevās iespēlēt trīs bērdijus un uzlabot noskaņojumu pirms sacensību turpinājuma.

Līderpozīcijas pēc pirmās dienas ar -6 dala trīs golferes - 18 gadus vecā kanādiete Brooke Henderson, kura iepriekš ir iejutusies arī hokeja vārtsardzes ekipējumā, bet tagad ieņem 11.vietu pasaules labāko dāmu golfa profesionāļu rangā, kā arī Dānijas golfere Nicole Broch Larsen un Marion Ricordeau no Francijas.

Dažādu dalībnieču līdzšinējo titulu saraksti ir gari. Līdzās LPGA un LET turnīru uzvarētājām Goldkoustā spēlē arī bijusī pasaules ranga līdere korejiete Jijay Shin un Lauren Taylor, kura 16 gadu vecumā 2011.gadā kļuva par Britu amatieru čempionāta uzvarētāju. Pārskaitījums arī nebūtu gana pilnīgs, ja neatgādinātu, ka pretendentu vidū ir divas Latvijas amatieru "Open" čempiones - Laura un krieviete Marija Verčenova, kura pēc pirmās dienas tāpat dala 49.vietu.

Pirms starta Austrālijas dāmu "Masters" Laura spēlēja arī Austrālijas "Open" vienas dienas kvalifikācijā, taču tuvu dalībai pamatturnīrā netika. Viena sitiena vērtību šādā spēles līmenī vēlreiz atgādināja Lauras iepriekšējais starts Jaunzēlandes "Open" kur viņa palika vienu punktu aiz kata. Ja izdotos tikt pāri katam un nepalikt pēdējai katu pārvarējušo spēlētāju konkurencē, Laurai būtu garantēta iespēja spēlēt Austrālijas "Open" pēc šogad lejpus ekvatoram iekrātās balvu naudas.

Austrālijas dāmu "Masters" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 25.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē