Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Kalifornijā aiz kata

Nedēļas nogalē Kalifornijā startēja "Symetra" tūres sezona, kur Kristai Puisītei pirmās sacensības beidzās līdz ar otrā raunda izskaņu. Divu dienu summā nospēlējusi ar +9 virs PAR, Krista bija patālu no golferēm, kas trešajā raundā turpinās cīņu par 100 000 dolāru balvu fondu.

Neveiksmīgākā Kristai "Morongo Golf Club" laukumā bija pirmā diena, kad 79 sitieni jeb +7 virs PAR atvirzīja Latvijas profesionāli dalītā 94.vietā. Lai gan otrajā dienā izdevās nospēlēt ar +2 un pakāpties augstāk, kata robeža vairs nebija aizsniedzama.

Katu pārvarēja golferes, kas summā nospēlēja ne sliktāk kā +3 virs PAR, bet līderpozīcijas pēc divām dienām dala kanādiete Jessica Wallace un Zviedrijas golfere Madelene Sagstrom ar -8 zem PAR. Pirmo turnīru profesionāles statusā aizvada Nelly Korda - sportiskās ģimenes 17 gadus vecā atvase, kura līdz šim ieņēma 10.vietu pasaules amatieru rangā, bet viņas māsa Jessica Korda ir 25.vietā dāmu profesionāļu reitingā.

Šosezon LPGA fārmtūrē pēc kata pārvarēšanas laukumā dosies mazāk spēlētāju. Tūres vadība nolēma, ka kata robeža nosakāma TOP 60 (plus visu pēdējo atbilstošo rezultātu īpašnieces), bet pērnajā sezonā šis rādītājs bija TOP 70. Taču galvenais mērķis golferēm ir sezonas beigās sasniegt TOP 10 naudas listē, lai saņemtu LPGA tūres karti nākamajam gadam.

Konkurenci "Symetra" tūrē saasina ne tikai paaugstinātā kata robeža. Tūrē šogad spēlē 19 valstu golferes, tostarp 19 spēlētājas ar biedra statusu LPGA tūrē. Sezonā paredzēti 23 turnīri, tiesa, pilnu jaudu tūre uzņems aprīlī, kad Floridā paredzēts arī nākamais posms.

"Symetra" tūres posma REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē