Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Pro pārspēlē uzvar Svensson

Ar 18 bedrīšu izspēli bija par maz, lai sestdien “Ozo Golf Club” noteiktu “Casino Tower Open” uzvarētāju sitienu spēlē kungu konkurencē. Pa 73 sitieniem bija abiem kluba pro, un pirmās vietas ieguvēju nācās noteikt pārspēlē vējainajā 13.bedrītē, kurā Hakan Svensson ar bērdiju pārspēja Artūru Krukovu.

Vēja brāzmas Svensson nesamulsināja. Viņa bumbiņa piezemējās cieši blakus karodziņam, un, paripojusi nedaudz atpakaļ, apstājās nepilna metra attālumā no bedrītes. Krukovam izdevās tikai “aizķert” grīna malu, un tālā ripinājumā tikt pie bērdija neizdevās. Savukārt Svensson nekļūdījās, un brīdi vēlāk varēja pieņemt apsveikumus.

Pateicoties Niklass Braathens uzņēmībai noorganizētajā turnīrā, trešais ar 75 sitieniem bija Dāvis Puksts. Savukārt HCP neto ieskaitē spēcīgākajā handikapu grupā ar 69 sitieniem (bruto 84) uzvarēja Svens Markss, kurš no gaidītāju listes spēlētāju sarakstā iekļuva tikai īsi pirms spēles sākuma.

Dāmām ar uzvarētājas cienīgu rezultātu – 73 sitieni – laukumu izgāja Māra Puisīte. Taču balvas pasniedza HCP neto ieskaitē, un jaunā golfere ierindojās 2.vietā. Galveno balvu par neto 63 sitieniem nopelnīja Kristīne Birkelande, bet trešā bija Elīza Vilde.

Otrajā handikapa grupā kungiem lietuvietis Evaldas Čižinauskas pierādīja, ka “Ozo Golf Club” pretimnākšana kaimiņvalsts golferiem, pāris dienas nedēļā ļaujot spēlēt par zemāku green fee, nav palikusi bez rezultāta.

Nepastāvīgie laika apstākļi brīžiem radīja problēmas gan spēlētājiem, gan vēlāk arī rīkotājiem. Golferiem nācās pieradināt raustošos vēja pūtienus, bet organizatoriem apbalvošana pamatīga lietus gāziena dēļ bija jāpārceļ uz kluba mājas iekštelpām. Ja kāds no laureātiem vēlējās no izcīnītā kausa baudīt šampanieti, vispirms nācās izliet ātri vien uzkrājušos lietus ūdeni.

Tiem, kuri nespēlēs “Hansabanka Latvian Open”, nākamais “Ozo Golf Club” paredzētais “Open” turnīrs būs jāgaida gandrīz mēnesi, līdz 20.augustā risināsies Rīgas kausa izcīņa.

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē