Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Iezīmējas līderi

Latvijas ziemas amatieru čempionāta otrā diena Turcijā skaidrāk iezīmēja sacensību līderus, tomēr tas nozīmē arī papildu spiedienu un galvā liekas domas, tādēļ tikai trešdien kļūs skaidrs, kam pienāksies lielākās balvas. Pirms pēdējām 18 bedrītēm labākajās pozīcijās ir Arnolds Čulkstēns un Aija Veisa dāmu konkurencē.

Pirmajā raundā iekrāto trīs sitienu pārsvaru Čulkstēns sacensību otrajā dienā "Cornelia Golf Club" "Queen" laukumā divkāršoja un pirms trešdien atlikušās pēdējās kārtas ar 171 sitienu ir sešus punktus priekšā tuvākajam konkurentam Edgaram Zālītim.

Dienas labāko rezultātu sasniedza Edmunds Jansons (86) un summā ar 178 sitieniem pakāpās uz 3.vietu, kā arī kļuva par līderi Vidzemes čempionāta ieskaitē. Līderu trio ir vislabākajās pozīcijās pirms pēdējā raunda, taču tuvākie sāncenši savu iespēju garām nepalaidīs, ja tā viņiem tiks dota.

Dāmām situācija līderu galā ir šķietami skaidra, jo Veisa tuvāko konkurenti Vitu Priedīti apsteidz par 22 sitieniem, tomēr pasludināt uzvarētāju arī vēl ir mazliet priekšlaicīgi.

Latvijas ziemas čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 16.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē