Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pirmā trešdaļa Turcijā

Teju pieci desmiti golferu pirmdien Bosfora viņā pusē startēja 4. Latvijas ziemas amatieru čempionātā, kur laureātus noteiks 54 bedrīšu turnīrā. Pirmais raunds risinājās "Kaya Palazzo" laukumā, bet sacensību turpinājumā "Cornelia Golf Club" "King" un "Prince" laukumos devīto reizi tiks noskaidroti arī Vidzemes ziemas čempioni.

Lai gan varētu šķist, ka februāra vidū pēc izraušanās vasarīgākos laikapstākļos golferiem varētu būt gaisīgāks noskaņojums, tomēr turnīra laukumi nav vis no tūrisma kategorijas, jo prasa lielu koncentrēšanos katrā sitienā. Tiesa, pirmajos sitienos laukums šoreiz ļāvis justies nedaudz brīvāk, turklāt Turcijas februāris nodrošināja ļoti vasarīgas sajūtas.

Šie paši laukumi ir zināmi jaunās paaudzes golferiem, jo pirms dažiem gadiem Latvijas juniori tur startēja Eiropas čempionātā.

Pēc turnīra pirmās dienas kungiem līderpozīcijās ar 82 sitieniem izvirzījās Arnolds Čulkstēns, kurš tuvāko konkurentu Rihardu Simanoviču junioru apsteidz par trim sitieniem, bet trešais ir Kristaps Matisons ar 86 sitieniem. Savukārt dāmu ducī par līderi ar 92 sitieniem kļuva Aija Veisa.

Līdzās sitienu spēles formātam sacensības risinās arī trijās handikapa grupās neto formātā, un nākamajās divās dienās turnīra tabulā vēl var sekot ļoti daudz pārmaiņu.

Latvijas ziemas čempionāta REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē