Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Vienu sitienu aiz kata

Ar PAR atbilstošu rezultātu Jaunzēlandes "Open" otrajā kārtā sestdien nospēlēja Laura Jansone un uzlaboja pozīcijas rezultātu tabulā, tomēr Dāmu Eiropas tūres (LET) sezonas pirmajā turnīrā palika vienu sitienu aiz kata. Lauras rezultāts divu dienu summā bija +3 virs PAR, bet svētdien cīņu turpinās golferes, kas nospēlēja ne sliktāk kā +2.

Par prieku vietējiem līdzjutējiem līderpozīcijas Kraistčērčā "Clearwater Golf Club" laukumā pārņēma pasaules ranga līdere mājiniece Lydia Ko, kura pēc -5 zem PAR raunda savu rezultātu summā palielināja līdz -8 zem PAR.

Sagaidāms, ka, netiekot pie Jaunzēlandes "Open" balvu fonda dalīšanas un ierindošanās dalītā 62.vietā, Laurai krietni sarežģīsies izredzes iekļūt "Australian Open" dalībnieču vidū. Tomēr situācija ir krietni cerīgāka cīņā par iekļūšanu Austrālijas "Ladies Masters", lai gan pilnīga skaidrība būs tikai pēc Jaunzēlandes "Open" noslēguma.

Tikmēr pirmdien Turcijā startēs kupls skaits Latvijas golferu - trīs dienas  "Kaya Palazzo" un "Cornelia Golf Club" "King" un "Prince" laukumos risināsies Latvijas amatieru ziemas čempionāts un kļūs zināmi laureāti arī Vidzemes ziemas čempionātā.

Jaunzēlandes "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 15.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē