Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Kraistčērčā +3

Dāmu Eiropas tūres (LET) sezonas startā Laura Jansone piektdien ar +3 virs PAR nospēlēja Jaunzēlandes "Open" pirmajā kārtā un turnīra pagarināšanai trīs raundu garumā Latvijas profesionālei sestdien būs nepieciešams būtiski labāks rezultāts.

Lauras rezultāts turnīra pirmajā kārtā bija 75 sitieni, kas ietvēra piecus bugijus un īglu, liecina rīkotāju uzskaitītā statistika. Pagaidām kata robeža ir +1 virs PAR, tātad praktiski nepieciešams sestdien nospēlēt mīnusā, lai iegūtu iespēju "Clearwater Golf Club" laukumā spēlēt arī svētdien.

Līdere pēc pirmās dienas ar -6 zem PAR ir 22 gadus vecā dāniete Nicole Broch Larsen, kura bija gandarīta par savu sezonā pirmo sacensību raundu. Savukārt pasaules ranga līdere mājiniece Lydia Ko dala 5.vietu ar -3 zem PAR. Lai gan turnīrā startēja 147 spēlētājas, trešajam raundam kvalificēsies tikai TOP 50 un visas pēdējā atbilstoša rezultāta īpašnieces.

Tikmēr Krista Puisīte ceturtdien pabeidza Nacionālas sieviešu golfa asociācijas (NWGA) turnīru Floridā, kur trīs dienu summā nospēlēja ar +11 virs PAR (77-76-74) un "Timacuan Golf and Country Club"dalīja 20.vietu nepilnu sešu desmitu spēlētāju konkurencē.

Jaunzēlandes "Open" REZULTĀTI

NWGA turnīra REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 12.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē