Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Viktorijā bez panākumiem

Sezonā pirmais lielais turnīrs pusceļā piektdien Austrālijā beidzās Laurai Jansonei, kura Viktorijas štata "Open" divos raundos iekrāja +11 virs PAR un "Thirteenth Beach Golf Links" laukumos netika pāri katam.

Pirmajā dienā Laura "Creek Course" 18 bedrītes izspēlēja ar +5 jeb 78 sitieniem un tika pie turnīrā vienīgā bērdija, taču sapelnīja arī pa diviem bugijiem un diviem divkāršiem bugijiem (abus visīsākajās laukuma PAR 3 bedrītēs). Nākamajā dienā "Beach Course" laukumā sekoja seši bugiji un +6, kas Lauru summā atvirzīja dalītā 105.vietā.

Nākamajās divās kārtās spēlēs 66 golferes, kuru rezultāts nebija sliktāks kā +6 virs PAR. Līdere pēc divām dienām 300 000 Austrālijas dolāru turnīrā ir ar -7 nospēlējusī 19 gadus angliete Georgia Hall, turklāt eiropietes aizņem astoņas vietas tabulas TOP 10.

Hall atzina, ka nopietns pārbaudījums bija dažas ļoti garas bedrītes, piemēram, PAR 4, kur grīnu var sasniegt tikai ar draiveri un tam sekojošu sitienu ar trešo vudu, turklāt pretvējš padarīja situāciju vēl grūtāku.

Laurai tikmēr jāgatavojas nākamajam turnīram, kas ilgi nebūs jāgaida. Jau nākamajā nedēļas nogalē risināsies Jaunzēlandes "Open", ar ko sāksies Dāmu Eiropas tūres (LET) sezona.

Viktorijas štata "Open" REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 05.02.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē