Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

Kāpiens pēdējā dienā

"European Young Masters" pēdējā diena Latvijas komandai bija visveiksmīgākā, ļaujot pakāpties augstāk turnīra noslēguma vērtējumā. Pēc neoficiāliem aprēķiniem latvieši 21 valsts konkurencē dala 17.vietu ar Šveici. Pēdējā kārtā individuāli meistarīgāk nospēlēja Kārlis Broders – 77 sitieni (+5 virs PAR), un tas bija vislabākais rezultāts komandā visa turnīra laikā.

Mikus Gavars nospēlēja ar 80 sitieniem, bet par vienu sitienu vairāk bija Anetei Indulēnai, kur ar katru kārtu savu rezultātu uzlaboja. Ārpus komandas ieskaites pēdējā dienā palika Kristas Puisītes 86 sitieni.

Aiz Latvijas komandas ierindojās Turcijas, Slovēnijas un Ungārijas jaunie golferi, tādējādi uzdevums nepalikt pēdējiem tika izpildīts ar uzviju. Vairākas no sāncenšu komandām gan spēlēja trijatā, taču ne jau citi pie tā bija vainojami.

Individuāli Latvijas komandā vislabāko rezultātu summā sasniedza Broders (+22 virs PAR), kas ļāva par vienu sitienu apsteigt arī igauni Mark Suursalu, kam pēdējās 18 bedrītes izdevās izspēlēt ar 75 sitieniem. Gavars savāca +24 virs PAR.

Indulēna turnīru noslēdza ar +33, bet Puisīte – ar +35 virs PAR.

Pagaidām pieejami tikai nešķiroti turnīra rezultāti, taču arī tur var sīkāk iepazīties ar Latvijas junioru varējumu.

"European Young Masters": http://www.golf.at/turniere/turnierdetail.asp?clubnr=601&turniernr=197&a=brutto

Pēdējās izmaiņas , 23.07.2005.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē