Arhīvs
19. Aprîlis, 2024. Vēsma, Fanija
Pāru kaujas
rezultâti

Paradīzē +5

LPGA turnīra kvalifikācijas norise pirmdien Bahamu salās apliecināja, ka reizēm kāda netverama nianse teicamu spēlētāju karjerā nosaka visas nākamās sezonas gaitas, taču nepiekāpība vēlāk ļauj vērst situāciju par labu. Savukārt Krista Puisīte Paradīzes salā nospēlēja ar +5 virs PAR un cīņā par vietu pamatturnīrā bija patālu no līderēm, taču sezona vēl tikai sākas.

Krista 18 bedrīšu kvalifikācijā "The Ocean Club" laukumu izspēlēja ar 78 sitieniem un dalīja 33.vietu 38 spēlētāju konkurencē.

Dienas varone bija amerikāniete Christine Song, kam pērn LPGA kvalifikācijas skolā pēc viena neveiksmīga raunda bija viens sitiens par daudz, lai nodrošinātu tūres karti visai sezonai. Song pirmo reizi kādā turnīrā piedalījās 18 bedrīšu kvalifikācijā un nospēlēja ar -9 zem PAR jeb 64 sitieniem, dāmu konkurencē labojot laukuma rekordu.

Otro vakanci dalībai pamatturnīrā ieguva uzvarētājas tautiete Brittany Altomare ar -5 zem PAR. Pamatsacensības LPGA sezonas kalendārā pirmajā turnīrā sāksies ceturtdien.

Arī nākamajā LPGA turnīrā 1.februārī Floridā paredzēts 18 bedrīšu kvalifikācijas raunds pretendentēm, kas grib cīnīties par vietu pamatsacensībās, bet pēc pašreizējā statusa netiek spēlēt LPGA tūrē. Savukārt LPGA fārmtūrē sezona sāksies februāra otrajā pusē.

LPGA turnīra kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 26.01.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē