Arhīvs
25. Aprîlis, 2024. Līksma, Bārbala, Marks, Markus
Pāru kaujas
rezultâti

Profesionāls "pārbēdzējs"

Golferi mēdz uzspēlēt tenisu un tenisisti mēdz iegriezties golfa laukumā, bet reti kad jaunās attiecības izvēršas pavisam nopietnas. Tomēr tieši šādu ceļu izvēlējies bijušais pasaules ranga TOP 10 tenisists Paradorn Srichaphan - taizemietis šonedēļ kvalifikācijas skolā pretendēs kļūt par profesionālu golferi Āzijas tūrē.

Jau iepriekš Srichaphan ir centies sākt profesionāla golfera karjeru, taču 36 gadus vecajam spēlētājam, kurš pamēģinājis iejusties arī budistu mūka ādā, līdz šim tas nav lāga izdevies. Tūres kvalifikācijas skolā Srichaphan iepriekš gan nav spēlējis, bet vairākkārt ar sponsoru ielūgumu iekļuva Dienvidaustrumāzijas PGA tūres turnīros, kur gan panākumus neguva.

Pievēršanos profesionālajam golfam Srichaphan pamatoja ar vēlmi pagarināt sportista karjeru. "Katrs, kurš spēlē golfu, to iemīl. Ar mani ir tāpat. Pēdējos četros līdz piecos gados esmu ieguldījis daudz laika un pūļu savā spēlē," teica golferis, kurš tenisista karjerā vienubrīd bija devītajā vietā pasaules rangā.

Tenisu Srichaphan pameta 2010.gadā pēc rokas savainojuma, ko guva negadījumā uz sacīkšu motocikla. Lai tiktu Āzijā lielākajā tūrē, viņam kvalifikācijas turnīrā jāiekļūst TOP 40. Srichaphan ir spēlējis lokālā tūrē, lai sagatavotos svarīgajam startam, un viņš ir pārliecināts, ka arī 40 gadu vecumā ir iespējams golfā gūt augstus sasniegumus.

Roku profesionālā golfa turnīros ir izmēģinājis arī Ivan Lendl, tomēr vēl arvien viņš ir labāk zināms kā astoņos "Grand Slam" turnīros uzvarējis tenisists.

Pēdējās izmaiņas , 12.01.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē