Arhīvs
18. Aprîlis, 2024. Laura, Jadviga, Nameizis, Hildegarde
Pāru kaujas
rezultâti

Otrais -30 klubiņā

Jordan Spieth svētdien kļuva par ASV PGA tūres vēsturē otro golferi, kam 72 bedrīšu turnīrā izdevies nospēlēt ar rezultātu vismaz -30 zem PAR. Spieth Havaju salās kļuva par Čempionu turnīra uzvarētāju un atgādināja par tik veiksmīgo iepriekšējo sezonu, kurā viņš uzvarēja "US Masters" un "US Open", kā arī kļuva par "FedEx" kausa ieguvēju.

Turnīrā, kur startēja iepriekšējās sezonas sacensību uzvarētāji, Spieth bija pārliecinoši labākais ar astoņu sitienu pārsvaru pār otrās vietas ieguvēju Patrick Reed.

Vecgada pēdējā dienā Spieth atzina, ka labprāt neļautu gadam vispār beigties, taču arī par jaunās sezonas sākumu viņam nav pamata sūdzēties. Kapalua "Plantation" laukumā Spieth rezultāts bija 262 sitieni (66-64-65-67) jeb apaļš -30.

Četru raundu turnīros rekordists ir Ernie Els ar -31 zem PAR, ko dienvidafrikānis sasniedza Havaju salās 2003.gadā. Vēl gan rekordu grāmatās ir Steve Stricker -33 zem PAR, taču šis rezultāts 2009.gadā "Bob Hope Classic" turnīrā tika sasniegts pirmajos četros no pieciem raundiem.

Spieth arī pievienojās Tiger Woods un ir vienīgie divi spēlētāji, kas tūrē 22 gadu vecumā uzvarējuši jau septiņos turnīros kopš ASV PGA tūrē 1970.gadā sāka pilnu statistikas uzskaiti. 77 turnīros Spieth ir septiņas uzvaras.

Pēc uzvaras Spieth sacīja, ka ripinājis tā, ka būtu gatavs jau nākamnedēļ spēlēt "Major" turnīrā. Salīdzinājumi ar Woods viņam gan ne visai patīk, un Spieth arvien uzskata, ka atkārtot pērnā gada sasniegumus būs ļoti sarežģīti.

Pēdējās izmaiņas , 11.01.2016.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē