Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Pēdējā brīža izvēlei

Ziemassvētku dāvanu meklējumos iestigušajiem golferiem ir vērts atcerēties, ka vēl var sarūpēt iepriecinājumu tiklab sev, kā arī citiem, izmantojot pēdējo iespēju pieteikties Latvijas ziemas čempionātam, kas februārī risināsies Turcijā. Ja vien viņpus Bosforam varētu nokļūt pa dzelzceļu, tad pašlaik brīvo vakanču skaitu varētu raksturot kā pāris brīvas kupejas golferu vilcienā.

Pēdējā pieteikšanās diena ir 5.janvāris, tātad uzreiz pēc pagaro brīvdienu beigām. Plašāku informāciju par ziemas čempionātiem un ar tiem saistītajiem pasākumiem var lūkot ŠEIT.

Rīkotāji arī atgādina, ka uzvarētājiem būs nodrošinātas respektablas balvas. Kungi pretendēs uz apmaksātu nedēļu divām personām "Cornelia de Luxe" viesnīcā, savukārt dāmām AirBaltic dāvās divas biļetes biznesa klasē ar iespēju brīvi izvēlēties lidojumu no nacionālās lidsabiedrības pilna saraksta, tostarp uz nākamās vasaras jauno galamērķi Islandi.

Šogad uzvarētājs kungiem - Uldis Sangovičs - kārtīga varēja atpūsties, izmantojot savu balvu, nedēļu divām personām Belekas kūrortā. Turpretim dāmām Daiga Puisīte nākamo sezonu "Ozo" laukumā spēlēs kā gada sezonas kartes ieguvēja.

Pēdējās izmaiņas , 23.12.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē