Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

Pirms piektā soļa T13

Dāmu Eiropas tūres (LET) izšķirošajā kvalifikācijas turnīrā trešo reizi četros raundos nospēlējot zem PAR, Laura Jansone pirmdien vēl nedaudz pietuvojās TOP 10 un pirms pēdējās atlikušās kārtas Marokā dala 13. pozīciju. Cīņā par izvirzīto mērķi un kvalifikācijā augstāko iegūstamo kategoriju Latvijas profesionāli gaida vēl viens nopietns pārbaudījums otrdien pēdējā raundā.

Četrās sacensību dienās Laura ir iekrājusi -7 zem PAR un pirmdien pirmo reizi turnīrā mīnusā nospēlēja arī tuksneša tipa "Samanah Country Club" laukumā, kur tiks spēlēts arī otrdien. Ar 71 sitienu raundā jeb -1 zem PAR Laura kopvērtējumā pakāpās vienu pozīciju augstāk, taču vienlīdz svarīgs rezultāts ir visās piecās sacensību dienās, tādēļ sekmīgi jānospēlē arī pēdējās 18 bedrītes kvalifikācijas noslēgumā.

Cīņu otrdien turpinās 67 golferes, kam pēc četrām kārtām rezultāts nebija sliktāks kā +2 virs PAR, un arī tālākās pozīcijās pēc kata pārvarēšanas ierindojušās spēlētājas nav šķīrušās no cerībām, jo kārotais TOP 30 ir četru sitienu attālumā.

Itin droši var justies dažas spēlētājas turnīra tabulas augšdaļā, kur līdere ar -22 zem PAR ir vāciete Karolin Lampert. Tiesa, iekļūšana TOP 30, lai nopelnītu 8a kategoriju nākamajai sezonai, ir tikai medaļas viena puse, jo svarīga ir arī katra pozīcija trīsdesmitniekā, jo atkarībā no kvalifikācijā ieņemtās vietas golferes nākamgad sarindos turnīru pieteikumos. Līdz ar to spēlētājas, kuras kvalifikācijas turnīrā ieņems vietas cieši blakus, sarkanā līnija var pēkšņi atstāt katru savā pusē LET turnīrā.

#Morocco @letgolf #kjusgolf #pinggolf Photo: @tjsnapper

A photo posted by Laura Jansone (@jansone_laura) on

LET kvalifikācijas skolas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 21.12.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē