Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

TOP 5 maratona startā

Bez ilga ieskrējiena Dāmu Eiropas tūres (LET) kvalifkācijas turnīru piektdien Marokā sāka Laura Jansone, nospēlējot ar -4 zem PAR, kas pēc pirmās kārtas Latvijas profesionālei nodrošināja dalītu 5.vietu. Taču LET pēdējā kvalifikācija ir piecu raundu maratons, kurā vietu sadalījumu noteiks pēc 90 bedrīšu izspēles.

Visas golferes izspēlēs četrus raundus, pēc kuriem katu pārvarēs 60 labākās, vai nedaudz vairāk vienādu rezultātu gadījumā. Pēdējā kvalifikācijas kārta tiks izspēlēta otrdien "Samanah Country Club" laukumā.

Laura pirmo raundu spēlēja "Amelkis Golf Club" laukumā, taču rezultātu tabula rāda, ka neviens no abiem laukumiem nav golferēm īpaši labvēlīgs, vai gluži pretēji noskaņots. Pirmais ieskaites raunds "Samanah" laukumā Lauru gaida sestdien.

Turnīra pirmajā kārtā Lauras rezultātu kartītē bija pieci bērdiji un bugijs, nevis tik raiba ainava, kā varētu spriest pēc turnīra mājaslapā rakstītā. Līderpozīcijas dala četras golferes ar -5 zem PAR, savukārt mīnusā pret laukumu dienu pabeidza 48 no 115 spēlētājām.

Jau vēstīts, ka Laura kvalifikācijā cīnās par augstāku tūres kartes kategoriju, kas nodrošinātu labākas dalības iespējas sacensībās 2016.gada sezonā. Taču arī pēc vietas aizvadītās sezonas naudas listē Laura tiesības spēlēt vismaz daļā nākamās sezonas turnīru jau ir nodrošinājusi.

LET kvalifikācijas skolas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 18.12.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē