Arhīvs
28. Marts, 2024. Gunta, Ginta, Gunda
Pāru kaujas
rezultâti

Šūmēšanās Dubaijā

Dažādas atsauksmes izpelnījušies "Dubai Ladies Masters" vietējie rīkotāji, ar kuru sponsoru ielūgumu Dāmu Eiropas tūres (LET) posmā Dubaijā šonedēļ spēlē Paige Spiranac, kam lielāku publicitāti nodrošinājuši nevis panākumi golfa laukumā, bet gan atklātas fotosesijas un popularitāte sociālajos tīklos.

Jautājumu, vai 22 gadus vecā Spiranac ir pelnījusi uzaicinājumu spēlēt LET sacensībās, vairāk uzdod dažādu mediju žurnālisti, savukārt spēlētāju vidē neapmierinātība publiskas izpausmes nav guvusi. Golferes gan radušos situāciju apspriež, bet ar kritiku nesteidzas, rakstīja "The Telegraph".

Ja ne skaidru atbildi, tad ieskatu Spiranac golfa meistarības līmenī sniedza pirmais raunds "Emirates Golf Club" laukumā, kur iepriekš labi amatieru līmenī spēlējusī golfere ar +5 virs PAR ierindojās tuvāk pirmā simta beigām. No otras puses, bijušās vingrotājas "Instagram" kontam ir pus miljons sekotāju, kas nav palicis nepamanīts arī turnīra organizatoriem.

No striktiem izteikumiem pēc trešdienas raunda atteicās arī LET granddāma Laura Davies, kura ar -4 zem PAR dala 4.vietu. Davies sprieda, ka Spiranac dalība turnīrā Dubaijā ir pamatota, ja amerikāniete ir laba spēlētāja. Pretējā gadījumā Spiranac piedalīšanās esot diezgan bezjēdzīga.

Laura Jansone šonedēļ Dubaijā nespēlē, bet gatavojas LET kvalifikācijas sacensībām, kas nākamās nedēļas nogalē risināsies Marokā.

Pēdējās izmaiņas , 09.12.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē