Arhīvs
24. Aprîlis, 2024. Visvaldis, Visvaris, Ritvaldis, Nameda
Pāru kaujas
rezultâti

LPGA tūrei pievienojas "skolnieces"

Nedēļas nogalē izšķirošais kvalifikācijas turnīrs cīņā par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt LPGA tūrē Floridā risinājās bez Latvijas golferu līdzdalības, tomēr tiklab turnīra sastāvs, kā arī rezultāti apliecināja, ka ir pamatotas cerības drīzā nākotnē sagaidīt arī mūsu labāko spēlētāju panākumus.

Deitonabīčā spēlēja golferes, ar kurām Kristai Puisītei ceļi ir krustojušies gan LPGA fārmtūrē, gan vēl krietni senākā pagātnē. Tūres karti ieguva arī izraēliete Laetitia Beck, ar kuru Krista spēlēja jau 2008.gadā "British Girls" čempionāta astotdaļfinālā.

Pēdējā kvalifikācijā izcili nospēlēja ķīniete Simin Feng, piecu raundu summā iekrājot -18 zem PAR un tuvākās sāncenses apsteidzot par septiņiem sitieniem. Savukārt ASV medijos lielāku publicitāti izpelnījās tūres karti atkārtoti ieguvusī Cheyenne Woods, kuru ar panākumu tviterī apsveica lielais onkuls Tiger.

Par pēdējām divām tūres kartēm notika pārspēle, kurā piedalījās golferes, kas piecu dienu summā nospēlēja ar -4 zem PAR. Veiksme bija ķīnietes Yan Jing un Taizemes golferes Benyapa Niphatsophon pusē, bet amerikāniete Christine Song palika aiz svītras.

Loģiski, ka laimīgajā divdesmitniekā visplašāk ar septiņām golferēm bija pārstāvēta ASV, taču otrā veiksmīgākā valsts ar četrām spēlētājām bija Taizeme. Tūrē iekļuva arī jaunākā pēdējās kvalifikācijas dalībniece taizemiete Pannarat Thanapolbooyaras, kam 18 gadu jubileja būs tikai gada beigās.

LPGA kvalifikācijas REZULTĀTI

Pēdējās izmaiņas , 07.12.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē