Arhīvs
29. Marts, 2024. Aldonis, Agija, Ranta, Gudrūna
Pāru kaujas
rezultâti

Bez skaidras cerības

Necilā omā gada beigas sagaida vēl nesen par absolūtu izcilību slavētais Tiger Woods, kurš decembra beigās atzīmēs 40 gadu jubileju, taču pašlaik ir neziņā, vai nākamajā sezonā varēs piedalīties sacensībās. Šonedēļ Bahamās paredzētā "Hero World Challenge" namatēva lomā Woods otrdien savu nākotni golfā nesteidzās krāsot rozā toņos.

Woods atzina, ka nūju rokā nav ņēmis kopš viņam veiktās muguras operācijas, un golferis vēl nav sācis rehabilitācijas procesu. Arī ārsts nevar pateikt, kad Woods varētu atgriezties golfā, un tas bijušo superzvaigzni nomāc vēl vairāk.

Neziņa par nākotni ir vissmagākais, jo nav pēc kā tiekties un uz kā balstīt savus nākotnes plānus, žurnālistiem teica karjerā 14 "Major" turnīros uzvarējušais Woods. Pēdējā lielā uzvara viņa rēķinā ir 2008.gadā.

Karjerā Woods ir uzvarējis 79 PGA turnīros un apcerēja, ka ir sasniedzis daudz, un varētu būt gandarīts, ja izrādītos, ka viņa karjera golfā ir galā. Pasaules rangā Woods pašlaik ir noslīdējis uz ceturtā simta beigām, lai gan savulaik bija līderis 683 nedēļas pēc kārtas.

Woods tomēr pauda cerību, ka atgriezīsies un cīnīsies pret šībrīža līderiem, jo sacensību viņam ļoti pietrūkstot. Augustā Woods dalīja 10.vietu "Wyndham" čempionātā un tobrīd jau šķita, ka sezonā, kurā viņš nepārvarēja trīs "Major" turnīru katu, viss vērsīsies uz labu. Taču jau trīs nedēļas vēlāk Woods otro reizi nonāca ķirurgu rokās, lai novērstu mugurkaula diska problēmu. Vēlreiz tādu pašu procedūru viņam veica oktobra beigās.

Pagaidām Woods lielākā fiziskā aktivitāte ir pastaigas, un viņš atzīst, ka gaismu tuneļa galā pašlaik nesaskata.

Pēdējās izmaiņas , 02.12.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē