Arhīvs
20. Aprîlis, 2024. Mirta, Ziedīte, Amula
Pāru kaujas
rezultâti

LPGA dāmām sezonas balvas

Krāšņā sezonas noslēguma pasākumā Floridā ceturtdien gada balvas sadalīja LPGA golferes, lai gan gada labāko spēlētāju vēl tikai noteiks pēc sacensībām nedēļas nogalē. Jau ierasti skanēja Dienvidkorejas golferu vārdi, taču viņas nebija vienīgās laureātes.

Pasaules ranga otrās vietas īpašniece Park In-Bee, kura saglabā cerības apsteigt jaunzēlandieti Lydia Ko un gadu noslēgt augstākajā pozīcijā tronī, saņēma Annika Major balvu par labāko sniegumu "Major" turnīros. Viņa uzvarēja sieviešu "British Open" un trešo reizi pēc kārtas arī sieviešu PGA čempionātā.

Savukārt Kim Sei-Young nopelnīja LPGA gada debitantes balvu, ko nodrošināja divus turnīrus pirms sezonas beigām.

Pēc tūres spēlētāju balsojuma rezultātiem LPGA Uzticības balvu saņēma 23 gadus vecā Stephanie Meadow, kura pirms karjerā pirmā LPGA turnīra uzzināja, ka viņas tēvam ir ļaundabīgs audzējs. Meadow uz trim mēnešiem pārtrauca savu debijas sezonu un palīdzēja kopt tēvu, kurš maijā nomira. Ziemeļīrijas golfere vēlāk atsāka gaitas tūrē.

Amerikāniete Juli Inkster pēc tūres spēlētāju balsojuma saņēma Powell balvu kā golfere, kas vispilnīgāk iemieso LPGA garu, ideālus un vērtības. 55 gadus vecā Inkster ir uzvarējusi 31 LPGA turnīrā un viņa ir septiņkārtēja "Major" titulu ieguvēja.

Pēdējās izmaiņas , 21.11.2015.

Komentāri[]
 
Dienas foto



Golfs.lv jautā

Pēc "Jūrmala Golf Club & Hotel" nākamais laukums Latvijā taps

Piecu gadu laikā
5-10 gados
Ne tik pārskatāmā nākotnē